Annonskampanjer

En stor fördel med annonsering på Facebook är att ni på ett mycket bra sätt kan nå ut med era annonser till specifika målgrupper. Ni  kommer också  enkelt att kunna följa upp de resultat annonseringen ger.  Jag har arbeta med Facebookannonsering och hjälpt flera organisationer i många år. Jag hjälper gärna er organisation med annonsering på Facebook.  

Jag och en  medarbetare går igenom och analyserar resultatet av en annonseringskampanj på Facebook.

Mycket prisvärd
Annonsering på Facebook är prisvärd i en jämförelse med annonsering både på andra sajter och i traditionella tidningar. Nu kan ni också installera den så kallade Facebookpixeln och nå verkligt bra resultat med er annonsering.

Mångårig erfarenhet
I flera år har jag utformat annonser åt olika kunder, och de har gett mycket bra resultat, till en jämförelsevis låg kostnad.

Detta ingår
När jag hjälper till med annonsering ingår bland annat:
– att bistå med annonskonto för annonseringen (om man inte har eller vill skaffa ett eget),
– att utifrån era önskemål hitta era målgrupper för annonseringen,
– att utifrån ert behov föreslå  olika annonstyper, som till exempel bildannonser, videoannonser och s k Carousel- och Canvasannonser (för att nämna några exempel), anpassade för att visas på olika enheter och med olika mål, som till exempel trafik, konverteringar eller interaktion,
– att sköta arbetet med att starta, följa upp och avsluta olika annonseringar på Facebook,
–  att översända statistik under och efter avslutad annonsering.

Annonskampanjer

Jag kan genomföra annonskampanjer åt er. Jag kan också hjälpa till med annonsering och andra insatser på sociala medier, som en del i en större kampanj.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta mig för ett samtal!
Ring 070-543 88 84, eller mejla till rutstrom@mimedia.se