Så här säger kursdeltagare

Leif Helldin är kommunikatör vid Svenska kyrkan i Vänersborg och Väne-Ryrs församling, han säger:
– Vi har anlitat David vid ett flertal tillfällen för att utbilda oss i vår sociala mediesatsning och det har möjliggjort att vi utvecklas mycket positivt i vårt arbete.
Kontakta Leif Helldin om du vill veta mera om hans erfarenhet av kurser som jag hållit. Tfn 0521-26 55 02 och mejl leif.helldin@svenskakyrkan.se

Se vad Robert från LP-verksamheten säger om kursen, som han och kollegorna Börje och Nina deltog i  (klicka på bilden för att komma till Facebook och starta videon).  

Robert och hans kollegor Nina och Börje från LP-verksamheten uppskattade kursen mycket.

Prästen Mikael Hennings kommentar om kursen
Mikael Henning, präst och IT-samornare, skrev så här i ett mejl efter att ha deltagit i en kurs i Jönköping:
Hej David! Tack för bilderna, och tack framförallt för en givande kursdag!”

Musikern Marcus Cristobal Berglunds kommentar om kursen
Så här skrev Marcus Cristobal Berglund efter att ha deltagit i en kurs i Stockholm: ”En av de mest intressanta och nyttiga utbildningsdagar jag varit på.

Informatören Åsa Höjers kommentar om kursen
När jag var i Paris och höll kurs för Svenska kyrkan i utlandet skrev Åsa Höjer, som då arbetade åt Svenska kyrkan i London och  deltog i kursen: ”Nu är vi fullärda i Facebook, tack David Rutström.”

Insamlingsansvarige Robert Eklunds kommentar om kursen
Efter att jag hållit kurs i Stockholm publicerade Robert Eklund, som är insamlingsansvarig vid LP-verksamheten, ett videoklipp där han säger så här om kursen: ”En väldigt rolig, kreativ och lärorik dag.” 

Kanslichefen Anna Mohléns kommentar om kursen
Anna Mohlén Lauridsen, kanslichef i Svenska kyrkan Sunne Pastorat, skrev så här efter att att ha deltagit i en kurs i Karlstad: ”Tack för en oerhört givande dag!”

Se vad Kjell och Anna säger om kursen de deltog i  (klicka på bilden för att komma till Youtube och se videoklippet). 

Kjell Sundström, från Equmeniakyrkan i Ekshärad, och Anna Mohlén Lauridsen, kanslichef i Svenska kyrkan Sunne Pastorat, berättar om vad de fått ut av kursen.  ”En jättespännande dag som gett väldigt mycket.”

Kommentarer på mejl
Det är väldigt många som mejlat mig efter kurser de deltagit vid och gett positiva kommentarer. Nedan ser du några:
”Tack David för en jättekul och givande kurs. Kommer gärna på fler kurser du anordnar.” ”Tack för en givande utbildning!” ”Det var en väldigt bra kurs.” ”Jag är mycket nöjd.” ”Den gav mig jättemycket.” ”Jag fick med mig mycket bra kunskap och idéer.” ”Inspirerande.” ”Väldigt bra.” ”Tack för en toppenbra kurs.” ”Tack för en givande och inspirerande kurs!” ”Vi blev mycket inspirerade av din kurs.” ”Tack David för en lärorik kurs.” ”Mycket lärorik kurs!” ”Tack för senast, det var mycket intressant, inspirerande och lärorikt.” ”Tack för en väldigt bra och lärorik kurs.”