Föreläsningar

Jag kommer gärna till er och håller i en föreläsning/ workshop om sociala medier.
Föreläsningen kan rikta sig till informatörer, präster, kyrkoherdar, pedagoger, musiker, andra medarbetare, konfirmander, församlingsmedlemmar, ledningsgrupp, kyrkoråd med flera.

Jag är ofta ute och föreläser hos både församlingar och folkrörelser. Varmt välkommen att höra av dig! Tfn 070-543 88 84.
Olika teman
Jag genomför föreläsningar för olika målgrupper med olika teman. Det kan till exempel handla om:• Storytelling i praktiken
• Viktigt att veta om sociala medier
• Digitala trender
• Varför kyrkan bör finnas på Facebook
• Bilder och film på sociala medier
• Krishantering med hjälp av digitala medier

När jag föreläser i en församling ”skräddarsyr” jag föreläsningen utifrån behov och önskemål.

Medverkan på många håll
Jag medverkar ofta i stift, pastorat och församlingar runt om i landet och föreläser och håller i kurser. Bland annat har jag medverkat under flera år vid  Växjö Stifts fortbildningsvecka och talat om sociala medier.
Mina senaste föreläsningar har jag hållit i Trollhättan, Stockholm, Vänersborg, Vallentuna, Hudiksvall, Burlöv, Södertälje och Växjö. Föreläsningarna har bl a handlat om hur vi med hjälp av sociala medier kan kommunicera kyrkans och trons budskap.

Att investera i kunskap kan leda till långsiktigt positiva effekter för hela organisationen, dess mål och syfte.

Digitala infödingar, digitala invandrare och digitala hjältar
För en tid sedan höll jag en föreläsning för drygt 100 konfirmander. Föreläsningen gick under temat ”Digitala infödingar, digitala invandrare och digitala hjältar”. Så här skrev en av dem som arrangerat föreläsningen till mig efteråt: ”Tack för en jättebra föreläsning idag! Ungdomarna uppskattade den mycket.” Under föreläsningen visade jag en bild på en fax och frågade om någon visste vad det var. Två räckte upp handen. 🙂

Jag föreläser ofta för grupper på 20 till 30 personer men ibland även för flera hundra deltagare.

Positiv respons från deltagarna
Jag höll för en tid sedan också en föreläsning för församlingsmedlemmar i Stockholm. Föreläsningen gick under temat ”Kurs i sociala medier”.
Kommunikatören på församlingen som var arrangör av kursen skrev så här till mig efteråt: ”Hej David, tack för en uppskattad kurs. Jag har fått positiv respons från deltagarna.”
Nyligen föreläste jag för en församling under temat ”Hur kan församlingar använda sociala medier för att kommunicera tro och evangelium och kyrkans budskap?” När jag skickat fakturan efter kursen fick jag detta mejl från kyrkoherden: ”Tack för att du tog dig tid att ge oss inspiration!”

Fler recensioner av kursdeltagare
Jag har under åren genomfört flera kurser om sociala medier.  Jag har gjort en sammanställning av vad några kursdeltagare säger. 

Utifrån era behov
Jag utformar föreläsningen utifrån era behov och önskemål.

Föreläsningen kan ge en nytändning

Varför inte ge er församling en nytändning i arbetet med Facebook och andra sociala medier?

En föreläsning kanske kan vara startskottet i samband med att ni ska starta upp ert arbete? Eller kanske vara en inspirationskick i ert pågående arbete.

Många föreläsningar
Den senaste tiden har jag genomfört flera föreläsningar och workshops. Boka gärna i tid.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta mig!
Ring 070-543 88 84, eller mejla till rutstrom@mimedia.se