Om mig

Jag har arbetat med kommunikation i över 30 år och varit kommunikationskonsult i 16. Jag har jobbat på arbetsmarknadsdepartementet som pressekreterare och på statlig myndighet som informationschef.


Idag arrangerar jag kurser och föreläser om sociala/digitala medier. Jag hjälper även församlingar och andra organisationer med deras kommunikation.

Bred erfarenhet
Jag genomför också projekt åt olika organisationer och har arbetat som projektledare åt LO och Hyresgästföreningen samt haft projektansvar som konsult åt Svenskt näringsliv. Jag har idag ett flertal konsultuppdrag åt församlingar inom Svenska kyrkan och åt andra organisationer, bland annat fackliga.

Lagspelare
Jag har erfarenhet av att ha jobbat såväl som anställd, som egen företagare, såväl åt det privata näringslivet som åt fackliga organisationer, statliga myndigheter och regeringen. Jag har varit anställd utan personalansvar och jag har varit chef med personalansvar. Dessa erfarenheter har gjort mig till en ödmjuk lagspelare som gillar att ta initiativ och pröva nytt.
Som chef ser jag mig som en lagledare som vill föra dialog med och uppmuntra mina medarbetare. Det är tillsammans med våra olika kompetenser som vi ska nå målen i verksamheten.

CV
Titta gärna i mitt CV.
Varmt välkommen att kontakta mig för ett samtal!

Kontakt
Ring 070-543 88 84,
eller mejla till rutstrom@mimedia.se

Lite annat smått och gott
Satir-pressurklipp
Pressurklipp Metro
Trycksaker och mediekurser 
Rekommendation