Ny webb ger nya möjligheter

Mer än 8 av 10 (85 procent) av befolkningen använder internet i mobilen. Faktum är att i åldrarna upp till 55 år är det mer än 93 procent som använder internet i mobilen. Därför är det särskilt viktigt att ha en webbplats som är riktigt mobilanpassad.

Mobilanpassad webb

Svenska kyrkans webb är riktigt mobilanpassad. Det är bra eftersom 85 procent av befolkningen i Sverige använder internet i mobilen.

Webbplatser inom svenskakyrkan.se är riktigt mobilanpassade. Läs gärna Post- och telestyrelsens riktlinjer för webbplatser.
Jag hjälper församlingar att gå över till Svenska kyrkans webbplattform. Senast hjälpte jag Vallentuna församling i Stockholms stift.

Snygga publiceringar
Den webbpubliceringsplattform som används av Svenska kyrkan är smidig att arbeta i och ökar möjligheten att göra snabba, smarta och snygga publiceringar som gagnar användarna.

Ett webbprojekt kan läggas upp på många sätt. Det krävs dock en plan för att ta hela projektet i mål.

Andra lösningar
Jag kan också hjälpa till med andra lösningar för att få en användarvänlig och mobilanpassad webbplats.  Jag kan ta ett helhetsansvar för hela produktionen –  texter, bilder, layout med mera. Ett projekt som jag arbetat med är webbplatsen Solenergiprojekt i samverkan.

Låt oss samtala om vad ni har för behov.

Hör av dig!
Behöver ni en ny webbplats? Ni får en offert och ett fast pris.
Välkommen att kontakta mig! Ring  070-543 88 84 eller mejla till david@mimedia.se